Om Fryd

Vi hylder hverdagen og højtiderne

De særlige øjeblikke med dem, vi har kær, er det, der skaber de gode minder. Fra balfaldera og flag på bordet, når der er noget, vi vil fejre, til hverdagens grin omkring middagsbordet. Det er det, vi husker. Vi gør os umage for at skabe smukke rammer. For når vi omgiver os med alt det, der betyder noget, føler vi os hjemme.

FRYD er en dansk designvirksomhed med pynt i træ til dig og din bolig, der er smukt at se på og skaber stemning og glæde. Til alle os der elsker enkelt design.


Designet med hjertet og sans for finurlige detaljer 

Godt design er det, der driver os hver eneste dag. Og selvfølgelig duften af brændt træ, når vi arbejder i vores værksted lidt udenfor Middelfart. Vi bobler af ideer, og vi elsker at lege med materialer, farver og former. Alt er skabt med brændende hjerte og inspiration i ting, der begejstrer os: Strukturerne i et løjerligt blad, den blå farve på en muslingeskal eller et særligt lækkert stykke papir. Når vi designer og produktudvikler, elsker vi at gå på opdagelse og finde små, men betydningsfulde detaljer. Det er vores ambition, at pynten gør dig glad, hver gang du kaster dit blik på det.


Inspireret af naturen

Vi har en forkærlighed for træ. Fordi det er smukt, naturligt og har en særlig glød, der gør glad helt ind i sjælen. To stykker pynt er aldrig helt ens, ligesom to træer aldrig er helt ens. Det er charmen ved det hele. Vi arbejder med mange forskellige træsorter, og hvert stykke træ har sin helt egen unikke fortælling lige fra birkens lyse farve til den røgede eg med den varme glød.

Intet giver ro som det at bevæge sig i naturen. Den friske luft, vinden i sivene og barken på et ældgammelt træ fuld af historier. Det er det, der inspirerer os, når vi designer vores ting. Med vores pynt af træ inviterer vi naturens ro ind i dit liv.

 

Kompromisløs kærlighed til kvalitet

Vi går op i at slide mindst muligt på planeten. Derfor producerer vi udelukkende af nøje udvalgt træfinér i høj kvalitet fra certificeret, bæredygtigt skovbrug. Og vi bruger rub og stub. Det betyder, at mindst muligt spild er tænkt ind i designet og i vores måde at arbejde på. Alt er produceret i Danmark. Vi arbejder kun med danske leverandører, der sætter lige så stor pris på god kvalitet, som vi gør – og helst nogle, der bor lige om hjørnet.

Vi ville elske at se Fryd pynt gå i arv. Derfor er der tænkt over designet. Det er tidløst, enkelt og klassisk med finurlige detaljer, så de næste generationer også kan frydes ved at hænge det på en gren.

Fryd er til dig, der holder af at gøre dig umage. Med dig selv. Med dit hjem. Med livet.